Radio Sevagram is de ziekenomroep van zorginstelling Sevagram.

Wij maken radioprogramma's voor de bewoners en bezoekers van Zorginstelling Sevagram. En dit 24 uur per dag, 7 dagen per week. Met live programma's en muziek uit 50 jaar muziekgeschiedenis bieden wij een zeer gevarieerd aanbod voor onze luisteraars.

Even een stukje geschiedenis.

In februari 1972 besloot een groep enthousiaste dj's om radio te gaan maken. Na het nodige overleg met de toenmalige directie van VKH (verpleegklinieken Heerlen) was Radio De Prullebak al snel een feit.
De jaren verstreken en in 1983 werd Radio De Prullebak omgedoopt tot Radio VKH. Met uitzendingen van de ochtend tot in de late avond, via een ingenieus schakelsysteem met tijdklokken, werd Radio VKH goed beluisterd.

Eind jaren 90 werd een computersysteem aangeschaft waardoor Radio VKH 24 uur per dag te beluisteren was. De verpleegklinieken fuseerden en veranderde in zorginstelling Sevagram.
Reden voor ons om een belangrijke naamsverandering te ondergaan. Tot de dag van vandaag is Radio Sevagram een feit.

Een gezongen en mooi klinkend jinglepakket werd aangeschaft, de studio werd verbouwd en nieuwe liveprogramma's zagen het licht.

Anno 2016 zijn wij met een leuke enthousiaste groep medewerkeres die gepresenteerde programma's maken. Door de komst van internet zijn wij wereledwijd te beluisteren.
Interesse om ook een programma te komen maken, kijk dan even onder vacatures.

 

Nu op de radio

Elke Zondagmiddag tussen 13.00 en 15.00 uur draaien de dj's van Radio Sevagram uw verzoekjes en felicitaties op Radio Sevagram.

Vraag dus gerust uw favoriete plaat aan via ons contactformulier op deze site.

Natuurlijk kunt u ook bellen met de studio. Intern via: 2789
Belt u van buiten Sevagram, dan belt u: 045 - 560 27 89.

Alvast veel luisterplezier en laat de verzoekjes maar komen!!!!